מכשירי שמיעה לגיל השלישי – כי לכולנו מגיע לשמוע כמו שצריך

מכשירי שמיעה לגיל השלישי משמשים על מנת לתקן את הירידה באיכות השמיעה מחמת נזקי הזמן והשפעות הסביבה. השמיעה היא אחד מהחושים המופלאים בהם התברכנו ובעודנו צעירים אנו לוקחים את היכולת המופלאה לשמוע בתור מובנת מאליה. השמיעה שלנו מתדרדרת עם הגיל ולא ניתן להחזיר את הזמן לאחור אך בהחלט ניתן להשתמש בטכנולוגיה לטובתנו ולחזור לשמוע היטב, כאילו היינו צעירים.

מכשירי שמיעה לגיל השלישי – מתי נדע שאנו זקוקים להם?

השנים עוברות ופתאום נדמה לכם כי האנשים אשר מדברים אליכם ממלמלים. אתם לא מבינים מה שאומרים לכם והאורחים בביתכם אומרים לכם שהווליום בטלוויזיה חזק מדי. נדמה לכם שאתם מדברים בשקט אך כולם אומרים לכם להפסיק לצעוק. אם אחד או יותר מהמקרים שהוצגו בפניכם מתאר סצינה שחוזרת על עצמה בחייכם, הרי שאתם בוודאי זקוקים לעזרתם של מכשירי שמיעה. וכיצד רוכשים מכשירי שמיעה לגיל השלישי? פנו לרופא המטפל שלכם (אף אוזן גרון) ולאחר האבחון ושלילת מחלות תקבלו הפניה אל מכון שמיעה. מכשירי שמיעה בגיל השלישי מותאמים באופן אישי וזאת לאחר בירור וייעוץ אצל קלינאית תקשורת.

דעו כי אתם לא לבד!

הסטטיסטיקה מראה כי כל אדם שלישי מעל גיל 65 לוקה בשמיעתו! הירידה בשמיעה נובעת עקב נזקי הזמן (מנגנון השמיעה מזדקן יחד אתנו) ובעקבות נזקים סביבתיים כגון רעש. מכשירי שמיעה לגיל השלישי הפכו לכה נפוצים, דבר אשר הגביר את הלחץ על חברות טכנולוגיות להאיץ את הפיתוח של מכשירי שמיעה חדשים ומתוחכמים, בהנחת היסוד כי לכולנו מגיע לשמוע היטב ובכל גיל.

מכשירי שמיעה בגיל השלישי – כל הסוגים בהתאמה אישית

מכשירי השמיעה השונים נבדלים האחד מהשני במיקום היחסי שלהם באזור האוזניים וע"פ מנגנון פעולתם :

מיקום – מכשירי שמיעה קטנים ניתן למקם בתוך התעלה באופן מלא או חלקי (CIC  או ITC). מכשירים אלה מתאימים ללקויות שמיעה קלות יותר וכמעט שלא ניתן להבחין בהם. מכשירי השמיעה הגדולים יותר, מתאימים ללקויות שמיעה חמורות יותר (ITE, BTE, RITE). מכשירים אלה נראים כלפי חוץ.
מנגנון – מכשירי שמיעה לגיל השלישי נחלקים לדור הישן והפשוט יותר, האנלוגיים, ולדור המתקדם יותר, המכשירים הדיגיטאליים. המכשירים האנאלוגיים פועלים במנגנון של הגברה פשוטה של כל האותות אותם הם קולטים. המכשירים הדיגיטאליים הינם מתוחכמים יותר וכוללים מעבד מתקדם אשר מסוגל להפריד בין ה- "עיקר לטפל" של סיגנלי השמע הנכנסים. מכשירי השמיעה הדיגיטאליים מסוגלים להפחית מעוצמת רעשי הרקע, להגביר קולות אנושיים, להסתנכרן עם נגני מוזיקה, רדיו, טלוויזיה, טלפונים ומערכות סאונד אחרות (כולל פעמון הדלת) כך שהמגבלה של בעל לקות השמיעה איננה באה לידי ביטוי עוד.
מכשירי שמיעה לגיל השלישי אינם יקרים כפי שמקובל לחשוב והתוצאות מדברות בעד עצמן – שיפור מיידי באיכות השמיעה לאיכות חיים גבוהה יותר.

דפנה שבילי זהב - מציאת בית אבות

זקוקים לפתרון מיידי להוריכם?

פנו אלינו ונמצא פתרון יחד!

השירות ארצי ואינו כרוך בתשלום